Filmkväll med sambosarna

Ojojo tänker ni nu. Men så kan det gå när inte haspen är på. Vi bestämde oss för att vara hemma denna afton och bara njuta av varandras sällskap och kika på film. Mysigt va?
Vi såg The Tourist.  Pped Ynnhoj var med. Ja ni vet Johhny Depp. Var bara tvungen att skriva hans namn baklänges för att se hur det såg ut ifall ni undrar. The Tourist var sjukt bra. Jag menar Johhny var ju med.


Shoppaholic

Jo jag vet. Nu hör ju bara själva rubriken. Jag tror bestämt att jag har smittats av mina två sambosar, särskilt den ena. Okej mina vänner, ni behöver inte bli rädda och anmäla mig till en"stoppa-shoppingberoendet-grupp". Så långt har det inte gått.. inte än. Men jag har inte shoppat så mycket, bara lite. Nödvändiga saker så att säga.
Inget konstigt alls. Får se hur detta yttrar sig när jag bor i Stockholm några månader, får se hur min lilla plånbok klarar sig. Hmmp.
Okej, god natt. Nu tänker vi på något annat.

Tankar om c-vitamin

Oh, det här går ju riktigt bra. Livet flyter på, trots alla tankar som yttrar sig som ett spindelnät i mitt huvud.
Men det är sånt man får stå ut med, om man heter Eilurt. Har egentligen inte så mycket att säga mina vänner, tänkte mest skryta om att jag har köpt c-vitaminer med granatäpple & lime- smak.
För alla vet ju att en c-vitamin om dan- håller doktorn på stan, right?


Im back again

Oj. Här har det inte bloggats på väldigt länge. Senaste inlägget befann jag mig i Tunsien. Nu sitter jag i min älskade soffa i ett snöigt och dimmigt Orsa. Nåväl, jag landade den 24 december på Arlanda och sen dess har jag varit i Sverige. Tiden i Tunsien har varit så himla rolig. Att ha haft prakitk som reseledare för Detur, det är något utav det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Har lärt mig massa och man har träffat så mycket roliga människor. Så Tack Detur för denna underbara möjlighet.
Kan tillägga att jag har massa tokigheter att berätta. Men det tar vi en annan gång. Likadant gäller bilderna, har väl sesådär 2000 bilder från Tunisien. Men oroa er inte, ska inte visa alla.







RSS 2.0