Ambassadeur

I fredags beställde vi hem thaimat till hela kollektivet och hade fredagsmys. Eller ja, kollektivmys och spelade spel och drack lite.I lördags var det utgång minsann. Vi hamnade på Ambassadeur. Trevligt ställe. Drack dyraste drinken på länge. (Skare va så skare.)Kom hem halv sex på morgonen. Livet rullar på här i Stockholm. På praktiken så flyter det, har skämt ut mig för Danmarksfolket. Fick i uppgift att ringa och boka om en sak. Jaha, då är det företaget danskt. Så jag ringer och får prata med en kille. Han ställer massa frågor och jag har ingen aning om vad han säger så jag svarar på nåt helt annat. Pinsamt. Men så är det å vara jag. Inte lätt.



Första dagen på praktiken

Och det gick super. Jag trivs verkligen. Fick jobbar över lite idag, men det gör inget, vad gör man inte för sina kunder så de blir nöjda med sin kryssning? Det är ett härligt gäng på denna lilla resebyrå. Supersnälla och trevliga. Jag tycker om Gamla Stan. Mysigt liksom. Det blir nog ännu bättre när det blir sol och vår. Åh, tänk en
kaffelatte i solen. Jag bjuder, du betalar? Om ni har vägarna förbi Gamla Stan så kom gärna å säg hej.
Alltid trevlitt som de säger i Norge. Sjöresebyrå- Sea Travel Office so to speak.

Två smålänningar och en norrläning i Stockholm

Denna morgon mina vänner har jag vaknat upp i Stockholm. Med fem väskor igår klockan 16.25 åkte vi mot huvudstaden. Här kommer vi att spendera två månader framöver. Jag kommer att ha praktik på en sjöresebyrå i Gamla Stan. Så kom å hälsa på mig. Luncha?
Jag undrar bara hur jag ska hitta? Tänk småläning. Tänk lite smått trög. Tänk lite lätt förvirrad. Ja ni förstår ju själva hur det kommer att gå. Alldeles utmärkt!



Livet är inte rättvist

Vila i frid fina Kåre. Hoppas att du har det bra där du är nu.

RSS 2.0